Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes lettem egy lányba, de szexuálisan a fiuk vonzanak? 18/f
Az a helyzet,hogy beleszerettem a lányba,de szexelni nem tudnék vele szerintem,vagy orál..
A gond,hogy csak rá gondolok,aludtunk is együtt,imádok vele lenni szexen kivul mindent csináltunk és nagyon bejött,de a szex nem érdekel,mi lehet ez az egész?
#9#10
Valoban elveztem lannyal,pl pasival nem vonz a csok, es szerintem nem is tudnek,en imadok lanyokat “kenyeztetni” olelgetni,puszilgatni,csokolozni veluk, ilyen romantikus dolgok,viszont pasikkal ha nekem tenne ezt egy srac zavarna,nem tetszene😕
Ferfiaknak ugymond csak a testet kivanom, utana semmi mast.
Lanyok szexualisan nem igazan erdekelnek,mivel szeretem megtennem hogy lefekszem vele,ujjazas stb,de az fontos, hogy nem azert mert en elveznem, hanem mert oromet szeretnek neki okozni, mert szeretem.
Nem tudom mi ez az egesz,mert a fiukkal a romantika taszit,szex vonz,lanyokkal a romantika vonz,szex kevesbe,de nem taszit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!