Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A srácnak akit dugok, barátnőj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácnak akit dugok, barátnője van. Ez mennyire általános?

Figyelt kérdés

Mondta, hogy biszex korábban, de nem mondta hogy van barátnője, akivel több éve együtt vannak. Most mondta miután már párszor találkoztunk, csak úgy mellékesen.

Fura elképzelni, hogy azzal a szájjal csókolja a barátnőjét, amivel előtte engem szopott, vagy miután én jól megdugom őt, utána este ő dugja meg a barátnőjét. (Férfiakkal passzív szeret lenni.) Megmondom engem ettől kiráz a hideg és most nagyon elgondolkozom rajta, hogy találkozzak-e vele még. Ennek a megcsalás dolognak nem igazán vagyok a híve.

Mindketten 26 évesek vagyunk.

2020. máj. 3. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Nézd, ha tényleg nem tudtál erről, akkor ne hibáztasd magad, s ha tényleg zavar-hozzáteszem, jogosan- akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot és keress mást.

Az persze nem rossz, hogy ezt az oldalát is megéli a srác, de nem ilyen formában kellene és nem barátnő mellett. Ugyanis én azt vallom, hogy az nem is kapcsolat, amiben harmadik, negyedik, huszonötödik fél is befigyel... Nem egészséges ez.

2020. máj. 3. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Mivel biszex és ilyen vágyai vannak ezzel semmi gond nincs. Az már kettejükre tartozik, hogy megcsalás vagy tud róla a partnere.
2020. máj. 3. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Akit én dugok évek óta egy nős apuka!
2020. máj. 3. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Hát azért biszex, mert fiúja is van, nője is van.

Jó pasi lehet ha ilyen vagány :-)

2020. máj. 4. 00:13
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Általában a biszexeknek van barátnőjük is.Azért biszexek és nem fúl homok.
2020. máj. 4. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Volt hasonlom.

Es igen azzal a szajjal csokoltam meg amivel korabban szoptam.

A srac tudott rola, meg orult is hogy igy tuti nem kotsogom el senkinek h fiuval cumiztatja magat

2020. máj. 4. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Én lány vagyok, és egy ideje már ilyen barátság extrákkal kapcsolatban vagyok egy másik lánnyal, akinek évek óta pasija van. A srác csak a barátságról tud, az extrákról nem, de még csak azt se tudja hogy a barátnője biszex.
2020. máj. 5. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ilyen partnereink. Mi mint két full bi házaspár járunk össze. A legjobb, mikor a pasi szájába élvezek és utánna a nejével a szájban a spermámmal csókolóznak.
2020. máj. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!