Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok! Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok! Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban voltatok egy fiúval, de közben kívántatok egy nőt is.

Most pont ilyen helyzetben vagyok, van barátom, szeretem, egy éve együtt vagyunk, elfogadja, hogy biszex vagyok. De van egy munkatársnőm, aki két éve nagyon vonz szexuálisan. Egy időben én is tetszhettem neki (bámult, stírölgetett, a melleimet nézegette leplezetlenül), lépni sose mertem, mert nem igazán ismerjük egymást. Azóta teljesen más munkarendben dolgozunk, ritkán futunk össze, nem tudni, még részéről is megvan-e a vonzalom. Tudtommal neki is van barátja. Viszont azóta sem tudom elfelejteni, még mindig vágyom rá.

Veletek is volt már ilyen?

24/L

2020. máj. 3. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Oké, de mit számít, hogy biszex vagy? Te talán engednéd a pasidnak, hogy másik nővel is szexeljen? Ha igen, akkor nem szóltam. Viszont én ezt soha nem értettem. Én hetero nő vagyok, van olyan, hogy megkívánok más pasikat is, ez természetes. De nem fogok vele lefeküdni, mert van párom. És ez csak kísértés. Miért lenne a helyzeted más, csak mert biszex vagy?
2020. máj. 3. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:
A barátom tudja, hogy az vagyok és őt nem zavarná, ha lefeküdnék lányokkal. Ahogy engem sem, ha ő feküdne le pasikkal (hetero amúgy).
2020. máj. 3. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Akkor meg minek csinálsz belőle lelkiismereti kérdést? Ha ti így éltek, az a ti dolgotok. Akkor azt csinálsz, ami jól esik.
2020. máj. 3. 14:23
 4/5 anonim válasza:
100%
Ez elég fura dolog, szerintem a megcsalás mindkét nemre kéne, hogy vonatkozzon, mert ugyanúgy vonzódsz hozzájuk. Ha meg nem erről van szó, akkor ez egy nyitott kapcsolat, nem?
2020. jún. 22. 01:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez az aggályom nekem is, mivel őt nem zavarná, elvileg ez nem megcsalás. De mégis annak érezném, ha lefeküdnék ezzel a nővel, mert iránta is vannak érzéseim. Nem vagyunk nyitott kapcsolatban.
2020. jún. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!