Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Érdemes egy dildon gyakorolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy dildon gyakorolni a szopást?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó hozzá a banán is.
2020. ápr. 30. 11:01
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell azt gyakorolni, megy az magától,
2020. ápr. 30. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Én banánanon gyakoroltam sokáig, meg az ujjaimon.
2020. ápr. 30. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Dildót szopni teljesen más érzés mint az igazit. Annak nincs íze, illata, nem reagAl semmire.

2020. ápr. 30. 12:54
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha megvan a kölcsönös szimpátia, rajtam is gyakorolhatnál :D
2020. ápr. 30. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Felesleges, annyit tudsz max. megtanulni hogy tartsd a szád, hogy ne fogazz, hogy kell a nyelveddel körbefogni, de nem pótolja az igazi partnerre történő odafigyelést. Egy dildó nem jelez vissza, nem tudod rajta a tempó, intenzitás technikáját elsajátítani.

Ez pont olyan hogy nyalni sem tanulsz meg ha az asztal lapján nyalogatod.

2020. ápr. 30. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Ha szopás után rágyújt,biztos hogy jól csináltad.
2020. máj. 1. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt írta, hogy banánon gyakorolt, az gyorsan felejtse el a kockázatok miatt. Ha nem hámozod meg, nem tudod eléggé megtisztítani ahhoz, hogy sterilnek mondhasd, ha pedig megpucolod, akkor nagyon könnyen eltörik, ami fulladáshoz vezethet.

A kérdező nem írta, hogy szeretne-e mély torkozást is gyakorolni vele, arra végképp eszetekbe se jusson a banán, amit egyes idióta youtube kihívásokban látni.

Mivel a kérdező rendes dildóról beszél, szerintem nagyon is jól lehet vele sok mindent gyakorolni. Például a garat reflexet egészen jól be tudod vele gyakorolni, hogy hogyan kontrolláld. Ez akkor is jól jöhet, ha szopás közben a párod véletlenül mélyebbre hatol a szádban, mint számítotok rá.

2020. máj. 2. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. máj. 2. 11:13
 10/11 csocsi76 ***** válasza:
100%
Mindenképpen hasznos a dildón való gyakorlás, mert ha csak előjáték a szopás, akkor meg is tud dugni :-)
2020. máj. 5. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!