Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki akinek bejön az apatest?
Megpróbáltak belőle trendet csinálni,mint a dagadt nőkből.
Legyen divat a purnyadás.
A has,és erre megszületett a magyarázat is.
Az apatest olyan test,ami valamikor edzett test volt.Most viszont előtérbe került a családfentartás,a karrier.Ezért már nincs annyi ideje magával foglalkozni.Egy kis hasat eresztett,és eljátszik a gyerekkel,és pizzát is eszik.
Na ez az a "nagyszerű" érvelés az apatestere.
Bulshitt!!
A heti 3szori 1óra sport a gyerek mellett,és a pizza mellett is belefér.Sokan karrier mellett is soortolnak,és nem zabálnak össze mindent.Sőt,ha már gyereked van,legalább sportolásra szoktasd,és menj vele,vidd magaddal.
A legszebb mégis az,hogy az apatest ugye a családfentartó az apa teste.
Tehát akik annyira rajonganak ezért,azok tképpen egy családos emberre csorgatják a nyálukat!!:-D
Na jönnek megint az okosságok. Miközben a férfiak nagy részének inkább az a problematikája, hogy zörög a véznaságától. Hiába gyúr, edz, sportol, tömegel veszettül. Csakazértis marad az 50 kiló vasággyal. Még talán néhány centi izmot / év rágyúr valahogy magára, de a meghízás maga az elérhetetlen álom.
Pedig szeretnének sokan olyan jóllakott apatestet, mert nem keveset kell küzdeni érte. Nem beszélve róla, hogy tízből kilenc nő előbb fog egy emberes-darabos palit számba venni, mint egy darázsderekú sportatlétát, akinek még a combja is vékonyabb az ő női felkarjánál. Na ennyit erről.
4#Te hol élsz?
A meghízás az elérhetetlen álom??
Ne viccelj már !!
A magyar felnött lakosság 60%túlsúlyos
27% pedig elhízott.
Nézzél már utánna,hogy ez mekkora probléma!
Nem én találtam ki.
Nekem ez az ideálom, a párom is ilyen. Egy 2 méteres medve, aki nagyon erős, de van pocija, amin imádok aludni :)
22N 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!