Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok vertétek már haver/lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok vertétek már haver/lány barátotok elött?

Figyelt kérdés
Ha igen ő kérte vagy csak kanosak letettek és azért?
2020. ápr. 24. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Én a legjobb barátommal szoktuk közösen verni
2020. ápr. 24. 15:53
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Haver/lány barát előtt nem tenném, mivel tönkre tenné a kapcsolatunkat.

De egy erre a célra levő haverral tennék ilyet, mondjuk ha van ilyen haverom akkor biztos nem érném be ennyivel.

2020. ápr. 24. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Havercsajjal már csináltuk közösen - persze tudtuk hogy amint elkezdjük abból hamarosan szex lesz, úgy is történt :)
2020. ápr. 24. 16:27
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer volt rá példa, iszonyat részegek voltunk.

Kb 12 éves korunk óta ismerjük egymást, szomszédok voltunk de külön suliba jártunk. Aztán középsuliba ugyan oda mentünk tök véletlenül és egy osztályba is kerültünk. A baráti körünkben nyílt titok volt, hogy eléggé meg vagyok áldva oda lent. Egyszer házibuli volt náluk és mikor már kezdett meghalni a buli akkor mi együtt mentünk aludni és valahogy szóba került, hogy tudja nekem nagy van és mindig is érdekelte mekkora is. Én tök részegen rávágtam, hogy mondjam vagy mutassam? Ő meg erre, hogy mutasd. Elő kaptam előtte és már akkor is kikerekedett a szeme, hogy lankadtan mekkora. De mondta, hogy állítsam fel mert ez így nem az igazi. Én meg megtettem. Annyira részeg voltam, hogy fel se merült bennem, hogy kihasználjam a helyzetet és őt kérjem meg vagy ilyenek. Mikor teljesen merev lettem alig akarta elhinni mekkora. Lényeg a lényeg, dicsérte meg aztán jót nevettünk de utána mondtam neki, hogy ha nem bánja akkor magamra hagyhatna mert akkor befejezném már amit elkezdtem. Erre azt mondja, hát csináld így, én nem bánom. Hát kivertem előtte. Mikor végeztem megtörölgettem magam és mentünk aludni. Azóta ez egy amolyan visszatérő viccelődés közöttünk mikor felemlegetjük, hogy volt ilyen is.

2020. ápr. 24. 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem
2020. ápr. 24. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Előfordult barát és feleségem előtt is. Először, pár alkalommal kérésre, de később már magamtól is volt, hogy elővettem, és kivertem előttük. Mindig szexben fejeződött be.
2020. ápr. 26. 08:03
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Csak lány barát előtt
2020. máj. 6. 08:48
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Még nem :(
2020. máj. 23. 13:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg beszéltük,hogy így kezdjük a bi hármas előtt.Utána az orgia...
2020. aug. 25. 09:29
 10/14 anonim ***** válasza:
21%

Barátnőm egyszer masztizott mikor hazaértem, nem zavartam meg, inkább kivertem rá.

Aztán persze adtam neki az egyszemű anakondával.

2020. aug. 26. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!