Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha heteroromantikus, de homoszexuĂĄlis vagyok? đ19/f
Kétségbe vagyok esve,eddig azt hittem elnyomom a meleg vågyaim,de miutån próbåltam magamratuszkolni,hogy csak elnyomom,többszörösen is kiråz a hideg, ha egy férfi puszilgat,ölelget,råkellett jönnöm,hogy csak arra a bizonyos dologra keltik fel a figyelmem(de arra nagyon)utåna nem érdekelnek.
LĂĄnyokkal meg pont fordĂtva szexuĂĄlisan abszolĂșt nem Ă©rdekelnek,viszont a szerelem,hosszĂș ĂłrĂĄkon ĂĄt csĂłkolĂłzĂĄs,összebĂșjĂĄs,ölelkezĂ©st imĂĄdom,akĂĄr egyĂŒttĂ©lĂ©s bĂĄrmi,csak nem megy a szex,Ăgy kapcsolatban szinte egyik fĂ©l sem megfelelĆ nekemđ
Aszex lĂĄny stb szinte lehetetlen talĂĄlni
Valami ötlet hogy billenjek akår valamelyik nem felé jobban?
Egy pasi legyen fĂ©rfias,egy nĆ pedig nĆies,engem nem Ă©ppen mozgat meg egyik âkeresztezĆdĂ©sâ sem.
Sem a fiĂșs lĂĄnyok,sem a lĂĄnyos fiĂșk,pont ez a bajomđ
Szegénykém.
Ez tĂ©nyleg szĂvĂĄs. De hĂĄtha sikerĂŒl egyszer megtalĂĄlni valakiben az Igazit. Ăgy igazĂĄn, mindenestĂŒl.
Ilyen nem létezik,hogy heteroromantikus.
Vagy meleg vagy,aki mĂ©g nem fogadta el magĂĄt teljesen,vagy biszexuĂĄlis,akinek a pasik csak tĂĄrgynak kellenek,a nĆk meg kirakatfelesĂ©gnek.
HĂĄt ez nem egyszerƱ. Egy olyan tĂĄrs kell neked aki elfogadja hogy fiukkal csinĂĄlod Ă©s nem igĂ©nyli veled a szexet. Mondjuk egy leszbi csaj aki szintugy hetetĂł romantikus mint te de szexuĂĄlisan a nĆkhöz vonzĂłdik. De ilyet talĂĄlni.....
Ăn meleg vagyok Ă©s homo romantikus....
A #4-es vĂĄlaszolĂłt ignorĂĄld kĂ©rlek, igenis nagy dolog, hogy te fel tudtad ismerni magad Ă©s el tudtad fogadni Ăgy.
Esetleg nyitott kapcsolat? Tudom sokan nem dĂjazzĂĄk, de szerintem ilyen helyzetben kölcsönösen kellene nĂ©zni Ă©s tisztelni egymĂĄs igĂ©nyeit a pĂĄroddal. De az Ćszinte szerelem köztetek lesz.
Esetleg mĂ©g egy aszex lĂĄnyt, vagy egy homoszexuĂĄlis heteroromantikus lĂĄnyt kellene keresned, csak hĂĄt ez se tĂșl könnyƱ.
Nem tudom, hogy a transznemƱ emberekkel, hogy ĂĄllsz, de akĂĄr egy transznĆvel (mtf) is kiprĂłbĂĄlhatnĂĄd, bĂĄr ugye ehhez az kell, hogy ne essen ĂĄt a nemiszerv ĂĄtalakĂtĂł mƱtĂ©ten, amirĆl te nem beszĂ©lheted le csak magad miatt, tiszteletben kell tartani azt, hogy Ć, hogy Ă©rzi jĂłl magĂĄt.
Nekem ennyi megoldĂĄsi lehetĆsĂ©g jutott az eszembe, sok sikert a tovĂĄbbiakban, remĂ©lem sikerĂŒl megtalĂĄlnod az Igazit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!