Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy heteroszexuális egyént...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy heteroszexuális egyént hogyan lehetne rávenni azonos neművel való együttlétre?

Figyelt kérdés
Biszexuálisként ez a vágyam. Mi lenne a legjobb módszer?
2020. ápr. 20. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem biszex vagy, csak provokálni akarsz és melegek, leszbikusok és biszexek ellen hangolni a válaszolókat, hogy vita legyen és erre élvezz, mert egy perverz dög vagy.
2020. ápr. 20. 18:57
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Sehogy. Le-he-tet-len.

Hacsak nem kötözöd ki és teszed fizikálisan képtelenné az ellenállásra, de valljuk be ez nem túl szép dolog.

2020. ápr. 20. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy, illetve van két "módszer"... sok-sok pénz, kényszer (erőszak), kiütéses állapotig történő drogozás. Bár az utóbbi kettőt nem javasolnám, a pénz ugyan legális de mi örömöd lenne abban ha valakin azt látod hogy megteszi de ne élvezi?
2020. ápr. 20. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Én hetero vagyok és az a fajta akire semmilyen módon nem tudnál hatni. Egyszerűen barátom én émelygek ha arra gondolok, hogy egy másik farkat kellene csak (!!) néznem hogy elizguljak, nem hogy még bármit tegyek vele. Mert ilyen vagyok.
2020. ápr. 20. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont ez izgatna, hogy nem kíván, de azért megtenné :)
2020. ápr. 20. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

De akkor vajon miért tenné meg... 🤔

Hidd el aki heteró férfi mondjuk, az nem fog még meg patkolni sem egy férfit, nem, hogy esetleg őt reszeljék.

Egy hetero embernek, ez természetellenes, és undorító, meg ha téged ez izgat, akkor is.

F

2020. ápr. 20. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem lenne az a pénz. A férfiprostik sem mind melegek. De egy hivatásos nem lenne elég izgalmas.
2020. ápr. 20. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Asszem a most felkapott tiger kingben volt ilyen: egy degenerált csávó drogfuggo heterokat szedett össze, akik az anyagert cserébe voltak vele.

De én sem veszem be, hogy biszex vagy. Valahogy nehéz elkepzelni hogy valaki ekkora segg legyen.

2020. ápr. 20. 20:08
 9/11 Croissant0101 ***** válasza:
97%

Ha valóban biszex lennél, akkor ez nem fordulna meg a fejedben.

Ha nem hajtha a hetero pasit egy cseppnyi kíváncsiság sem, akkor nem tudod rávenni. Több hasonló kérdés van, ott találsz kíváncsi hetero pasikat.

2020. ápr. 21. 05:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb utóbb bele szaladsz egy alapos verésbe,de nem farok verésbe.🤣
2020. ápr. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!