Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért izgat az, hogy megalázna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat az, hogy megaláznak, lekezelnek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Nincs onbecsulesed, amugy is eloben is lekezeloen bannak veled es te ezt kivetited a szexben. Szubmissziv vagyaid vannak es amugy is eleg alarendelodo a szemelyiseged. Nekem kb ennyi jut eszembe.
2020. ápr. 18. 14:39
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Mit akarsz te kis szuka?
2020. ápr. 18. 14:51
 3/17 orton ***** válasza:
88%

Nem feltétlen van összefüggésben a szexben lévő szubmisszó azazl hogy az életben is megaláznák. Rengeteg vezetőbeosztásban lévő, vállalkozást vezető nő amúgy sokkal jobban szereti az alárendelt szerepet, kell neki egy férfi akiben férfit lát és dominálja ha már minden nap ő dirigál másokné és intéz mindent (ami természetből adódóan nem egy feminim pozíció).

Szóval alapvetően a nők nagy része szubmisszív és több nő van aki nagyon nagyon szubmisszív, mint aki mondjuk dominánsabb is az ágyban. Nem véletlen.

2020. ápr. 18. 15:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagy lány vagy?

Én fiú és én pl fiút izgatónak találom ha lehet használni, alázni. Alapba nem vagyok ilyen, de szexbe izgat.

2020. ápr. 18. 15:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
fiú vagyok
2020. ápr. 18. 15:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
De honnan veszitek, h pont a bi kategoriaba lenne egy lany? Nem inkabb fiu? Raadasul nem csak a nok a "szubmisszivabbak". Nem a noi let resze az, ha megakazasra vagyik valaki. Mas az, ha a szexben teged dugnak ezaltal te toltod be az "alarendeltebb szerepet" meg mas az, ha konkret lelki alazasra vagysz. Azert a szex kolcsonos dolog es egyenrangu, a megalazas meg nem.
2020. ápr. 18. 15:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, így a nőkre vonatkozó érvelés nem igazán érvényes
2020. ápr. 18. 15:04
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Hány éves vagy? Pontosan mikre vágysz?

Én pl bi vagyok, de a biségem csak BDSM terén jön ki. Fiatal srácoknak szeretek alázkodni. Cumcontroll, kényszersmár, pofonok, orál. De pl anál nem. Eddig 1x volt részem benne. És élveztem, hogy nem élveztem.

2020. ápr. 18. 15:06
 9/17 A kérdező kommentje:
26 vagyok. Például izgat a kikötzés, cum control, enyhébb cbt, tágítás, illetve a verbális, lelki alázás
2020. ápr. 18. 15:07
 10/17 orton ***** válasza:
10%
Már ne haragudj de igaz rád a női érvelés is hisz meleg is vagy, gondolom inkább a női szerepben.
2020. ápr. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!