Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy manapság már nem lehet találni 20. 000 Ft alatt olyan srácot, aki hajlandó lenne szopatni? Van itt olyan, aki minduntalan hasonló problémával szembesül?
Teljesen egyet értek a #10-el, hogy ez a kérdés full trollkodás. Soha nem mozogtam ilyen körben de szerintem ha kimész a népligetbe ott olcsóbban is kiélheted magad. Vannak még a drágab hímprostik, szerintem ők is vállalják ennyiért.
Ahogy a #10 mondta, én is hetero vagyok de ez még nekem is poén lenne, mivel nem én vagyok a női szerepben, a mostani melómet úgyszintén rühellem. Kicsit sem vonzanak a férfiak, de ha el tudok közben sülni az nekem jó, pléna ha ennyi pénzt is kapok ami másfél napi bérem. Ráadásul ott a tudat, hogy ilyen sokat érő szuper farkam van.
Alapjáraton nem tartom a prostikat sokra, mert pénzért nagyjából azt lehetnek a testükkel amit csak akarnak a kuncsaftok, az önbecsüléseket adják el. Viszont itt a kuncsaftok vannak alárendelt szerepben. A prostikat nem nézem sokra viszont a dominák vannak akkora királyok, hogy azzal keresnek pénzt, hogy elverik a nyomi férfiakat, meg felcsatolhatóssal elintézik őket. Abban pont ugyanúgy ő van domináns helyzetbe és nem használják ki a testét.
Van olyan fiatal fiú akinek bármikor fizetnék, csak hogy kényeztethessem orálisan!
Akár rendszeresen is...
Engem egy tizesért szophatnátok :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!