Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élményeitek vannak alkalmi szexről?
Csak ilyen élményeim vannak biszex téren.
Vágyom rá most is
Kortól függetlenül keresek férfit elsősorban szopásra oda vissza.
Budapesti legyél
22 vagyok :)
Egyrészt nagyon kiüresítő élmény, amikor a másik a dolga végeztével feláll és hazamegy, olyan ürességet sem előtte, sem azóta nem éreztem, mint akkor, amikor ez megtörtént, másrészt mindkét nem képviselőinek nagyon fontos alapvető önvédelmi technikákat elsajátítania, mert mindkét fél számára rengeteg testi és még több lelki sérülés lehetséges. Nem véletlenül találta ki a történelem és az egyházak a tartós párkapcsolatot a szexualitás kereteinek, és írom ezt úgy, hogy nem is egy alkalmi kapcsolatom volt már és mindig rájöttem, hogy mennyire életveszélyes helyzetben voltam és csak a csodán múlt, hogy épp bőrrel megúsztam. Nem éri meg, komolyan. Akkor már inkább haveri, baráti kategóriában lévő ismerőssel beszéld meg a testi igényeidet, mert a kommunikáció és a bizalom a legfontosabb elvárások egy normális együttléthez.
Nekem nem vált be, még úgy sem, hogy tényleg nem sérültem szerencsére testileg és nem is vágyom többre, pláne, hogy azóta párkapcsolatban élek már bő éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!