Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy bi, azaz biszex vagyok?
A Biblia szerint az érzéseink megcsalnak bennünket.
Ha tizenéves vagy akkor ezek a testi reakciók lehetnek a hormonális változásokkal kapcsolatos.
Egy férfi számára kihívás és megtanulandó feladat uralni a testi vágyait. Azért is, hogy ne csak a saját vágyát, hanem a társàèt is képes legyen kielégíteni.
A szüleid szeretnek a legjobban, más emberekhez képest, mert a gyermekük vagy. Ha problémád van, biztosan segítségedre lesznek, akkor is ha elsőre nem lenne kedvező a reakciójuk.
De honnan jött ez az ostobaság, hogy el akarod mondani? Főleg ha írod, hogy csak szexuális vágyakról van szó.
Csináld azt, amit a biszex férfiak 90%-a egész élete során. Titkold a családod, barátaid, ismerőseid, társad előtt a dolgot. Én is ezt csinálom és tök jól megvagyok, köszönöm szépen. A férfiak iránt csak szexuális vonzalmat tudok érezni. És véletlenül én is jobboldalinak (de nem fideszesnek) és nemzeti érzelműnek tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!