Szerintetek mondjam el a szüleimnek? Többi lent.
15 éves lány vagyok. A szüleim nagyon ellenzik az alkohol fogyasztását a családban.
A nyáron voltam pár buliba de oda is csak ugy engedtek el, hogy tudták,hogy a legjobb barátnőm és a barátom mellettem van(még mindig nem fogtam fel,hogy "engedték" hogy legyen barátom:D). Ott soha nem fogyasztottam nagy mennyiségű alkoholt max.1 somersby-t de azt nem mondtam el,nem tartottam olyan jelentősnek.
Viszont most hétvégén a barátnőm nálam aludt és elmentünk egy ismerőshöz házibuliba. Ott fejenként legalább 2 liter sört megittunk+jo pár pohár whisky-kólát. Utánna elég rosszul voltunk, bár nem is csodálom. Amikor hazaértünk reggel egyből mentünk a szobámba,és késő délutánig aludtunk igy a szüleimmel az nap nem nagyon találkoztam igy nem vettek semmit észre. Azota lelkiismeret-furdalásom van mert nem szeretek és nem szoktam sem hazudni,sem titkolozni előttük. Viszont ha elmondom félek sehova nem engednek majd ha megtudják, hogy alkoholt ittam.
Na,ha az en gyerekem(pedig fiaim vannak)ennyi idosen,ennyit inna akkor biztosan kitekernem a nyakat.
Eleve el sem engednem oket 15 evesen egesz ejszakas buliba....
Hova jut ez a vilag??
15 evesen ennyi alkohol???minek?miert?
Hozzatennem,hogy fiatal anyuka vagyok.11 lesz januarban a nagyfiam,en pedig 29 februarban.
Eleg lazan allok hozzajuk,de az alkohol es cigi teljesseggel kizart a gyerek 18 eves koraig az egesz ejszalas bulikkal egyutt.
Termeszetesen mehet majd a haverokkal normal kereteken belul.
1es voltam
Nem vagyok a hazugság híve, de ebben az esetben nem mondanám el.
A leckét megtanultad: tudj nemet mondani. Oké, hogy ott a pia a buliban, de attól te még nem vagy lerészegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!