Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is szereti, ha megalazoan beszelnek vele (bdsm)?
Ez a szubtól és a helyzettől függ, kreatív vagyok.
Engem a mocskos beszéd izgat, a konkrét degradálás annyira nem. Úgy értem, hogy a "kur va" számomra inkább dicséret, mintsem pejoratív jelző:) kb azt jelenti, őrülten kívánlak, és szét foglak szedni.. megcsinállak.. nagyon. :-)
F (vannak szubjaim, jelenleg ezen az oldalon nem ismerkedek)
Ez attól függ milyen a sub személyisége, testi tulajdonságai
A sunnyogó, hazudozó, gyáva fiúkat a legjobb alázni.
Én azt imádnám nagyon ha ki lennék kötözve és közben szóban porig aláznának, pl hogy milyen szánalmasan nézek ki ahogy próbálok szerencsétlenül rángatózni de mozdulni is alig bírok :D
26/f
Alapból mindkét oldalon szeretek lenni. Ha én vagyok a sub, a megalázás egyáltalán nem vonzz.
Ha én vagyok a dom... Abban az esetben igazából attól függ mik a sub határai, tehát mi az ami még a sexy és nem a tahó kategória, illetve persze a sub karakterétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!