Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Erényövröl mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövröl mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Hordtatok? Milyen érzés?

Adtatok, adnátok valakire? Miért?

Nemet, kort irjatok

2020. ápr. 10. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Baratomra par allalommal adtam mar hogy kevesebbet masztizzon

26/L

2020. ápr. 10. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szeretjük.

Hordjuk rendszeresen.

2020. ápr. 10. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy izgalmas korlátozó eszköz, BDSM játékszer. Ésszel kell hordani, előtte babahintőpor nem árt, hogy ne okozzon sérülést ne "pálljon" be nagyon. Több napig nem célszerű hordani.
2020. ápr. 10. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen hordtam már hosuabb ideig egy korábbi kapcsolatomban. Véleményem szerint egy teljesen új szintre emeli a kapcsolatot, előnyös lehet ha mindketten élvezitek. Ha konkrétan érdekel valami szólj.

25F

2020. ápr. 12. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem. Korábban rendszeresen hordtam, volt olyan, hogy 2 hónapig folyamatosan.

24F

2020. ápr. 12. 22:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég régóta hordom már, többfélét próbáltam már. Szubmisszív vagyok, így szeretem hordani, bár néha nagyon nehéz. Eddig 22 napig bírtam ki vele élvezés nélkül. :) Imádnám, ha lenne egy nő, aki a kulcsát őrizné.

20/F

2020. ápr. 13. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!