Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miert van ez most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert van ez most velem? 19/F

Figyelt kérdés

Alapbol en mindig ferfias es izmosabb tipus voltam, mindigis jol ereztem magamat ferfikent. Viszont mostanaban ahogy az utobbi idoben elhanyagoltam az edzest, nem ugy nezek ki ahogy szeretnek, kicsit magamhoz kepest el is vagyok puhulva, es mikor tukorbe nezek meztelenul, azt erzem elegem van ebbol es sokszor ilyenkor ram tor egy olyan ellenallhatatlan vagy, hogy nonek kepzeljem magamat, es lazuljak el es ugy masztizzak.

Ilyenkor mindig ellazulok, fogdosom a mellem es a fenekem, bekenem a testem masszazs olajjal, es elvezem hogy “no” vagyok, esilyenkor ez szinte mindent elfelejttet velem es teljesen kikapcsol. Olyan mintha ebbe probalnek menekulni. Es mondom is magamra olyankor hogy no vagyok, es nagyon izgat es nagyon elvezem, es mar ilyenkor nem rossz tukorbe sem nezni..

Szerintetek miert lehet ez? Egyebkent ilyenkor is a nok izgatnak, csak azert irtam bi kategoriaba a kerdest, mert ugy gondoltam itt jobban elfogadott.

2020. márc. 30. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A biszex fiúk nem szokták magukat nőnek képzelni, legalábbis én biztos nem. Nálad más lehet, aminek nincs köze a biszexualitáshoz.
2020. márc. 30. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Ban baj, nem kevés
2020. márc. 30. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ez a jelenség nem "most" van veled, hanem eddig is megvoltak a pszichés csírái, csak most jött ki rajtad. Önértékelési, önelfogadási gondok, amiknek gyerek- és pubertáskori mentális sérülések állnak a hátterében.
2020. márc. 30. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Állj le a szteroidokkal sürgősen.
2020. márc. 30. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem ertem honnan veszi az utolso hogy valaha is hasznaltam szteroidot 😅 egyebkent koszonom a valaszokat.
2020. márc. 30. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
... pedig ha bi lennél, lehetnél a barátnőm. :$
2020. márc. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!