Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Minden nap rám ír. Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap rám ír. Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

20 vagyok és van egy alkalmi partnerem, akivel eddig kétszer voltam. A tali előtt viberen beszéltük meg. Aztán miután megtörtént, minden nap rám ír. Hogy vagy? Mit csinálsz? Stb kérdések.

Amikor vele vagyok, akkor a dolog után még azt akarja hogy pihenek mellette és beszélgessünk.

Én tali előtt tudtára adtam, hogy csak alkalmi érdekel érzelmek és minden egyéb nélkül. Most hogy mindenki otthon van, semmilyen találkozó nem jöhet szóba senkivel, ezt ő is tudja, maga írta. Kicsit zavar, hogy minden nap ír. Napi szinten a külföldön élő családtagommal szoktam írogatni, nem egy alkalmi partnerrel. Egyszer finoman szóltam, ne beszélgessünk annyit, térjünk a lényegre,aztan menjünk a dolgunkra.

Kellemetlen lenne emiatt szólni?

Ő 40 feletti. Férfiak vagyunk.

2020. márc. 29. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom többet akar. Beszélgettem olyannal, akinek mondtam, hogy legfeljebb alkalmit akarok fiútól, de zokon vette.
2020. márc. 29. 23:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor neki nem lehettem egyértelmű :(

Ha nem veszi a lapot, lehet hogy számomra ennyi volt

2020. márc. 29. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Többet akar ez nem kérdés. Jelezd neki, hogy neked hol vannak a határok. Ha nem fogadja el akkor ennyi, alkalmi partnerekért nem hullajtunk könnyeket (viszont használunk vele óvszert).
2020. márc. 29. 23:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat :)

Zöld csomagokat rátok

2020. márc. 30. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hianyzik neki a szuk lukad
2020. márc. 31. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!