Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok vagy csak kíváncsi?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Néha főleg, ha nagyon kanos vagyok izgat, vagyis inkább érdekel hogy milyen lehet egy nagyobb méretű péniszt megfogni, vagy akár a számba is venni. Egyébként a férfiak nem érdekelnek kicsit sem, de valahogy erre nagyon kíváncsi vagyok. Egyébként a nők izgatnak fel igazán. Szexet nem tudnék elképzelni férfival, sőt undorodom is tőle.

Mit gondoltok?

2020. márc. 23. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vsz. kíváncsi, de ezt csak akkor tudnád biztosan, ha megtörténne.
2020. márc. 23. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

A kiváncsiság azokban is bent van ,akik ezt tagadják.

Legalább is a másiknak a látványára .

Ez is bele van klónozva a férfi neműekbe .

2020. márc. 23. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Olyan nincs, hogy kíváncsi. Olyan van, hogy hetero, biszex és meleg. Te biszex vagy.
2020. márc. 23. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy. Nehéz azt mondani hogy undorodsz, miközben arra vágysz hogy egy másik pasi brokeszét lufizd. Inkább csak a tudatos éned ellenérzései fognak vissza, de a biszexuális vágy, hajlam ott van benned.
2020. márc. 23. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Biszex vagy csak nem akarod bevallani magadnak.
2020. márc. 23. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is régen izgat. Eskü mintha magamat olvasnám.:)

Amúgy most is egy nagy méretről szóló kérdés hozott a kategóriába:D

2020. márc. 25. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!