Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy biszexuális lányként nem akarok többé semmit más biszex lányoktól?
#2, nem tudom,szerintem ha leszbikus lenne,nem érezném úgy,hogy kevesebb vagyok,mert nincs farok a lábaim közt.Miközben sorolta,hogy miért lenne jobb,ha férfi lennék,szinte utáltam,hogy nőnek születtem.Nem akarom a biszexeket egy kalap alá venni,tudom,hogy mind különbözünk,mégis úgy érzem,soha többé nem akarok a férfiakkal rivalizálni.
Egyébként köszi a kommentet.
Érthetoek az érzéseid ezek után. De nem kell minden biszexet eszerint megítélni, hisz te se ilyen vagy nem? Vagy megközelítem egy másik szemszögbol: gondolj bele hogy ismerkedsz egy hetero fiúval vagy egy leszbikus lánnyal aki nagyon tetszik, de úgy döntenek hogy nem adnak neked esélyt mert a múltban ôket is megbántotta egy biszex lány. Igazságosnak éreznéd hogy te bunhôdsz miattuk, amikor te nem olyan vagy? Sajnálom hogy ez történt, de egy biszex lány tette ezt veled, és nem az összes biszex lány.
Bocsi az élezetekért nem magyar s billentyum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!