Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! A 16 cm-es péniszméret szerintetek egyáltalán jó, és igen akkor mennyire?
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 10:50
11/18 exelant válasza:
Számít, ha borotválod, de nem mindenkinek fontos, azt egyedileg kell megbeszélni a partnereddel. Nekem is ez tökéletes méret egyébként
12/18 anonim válasza:
Nagyon durva, hogy ez már a sokezredik ilyen kérdés az évek alatt, és még mindig nem tudnak visszakeresni az emberek. Biztos vagyok benne, hogy pont 16 centiméteres péniszről is van ezer más kérdés. És még mindig nem a méret számít. Lehet neked 30 centis farkad, ha szarul használod, akkor jobb a nőnek egy 12 centis is.
13/18 anonim válasza:
# 12 vagyok
Sőt az átlag feletti nagy és vastag farok inkább rossz, mint jó. Neked is meg a nőnek is. Te nem tudod rendesen bedugni, neki meg fáj/kellemetlen/nem megy be. A nők hüvelye sem 30 cm.
14/18 János Gilján válasza:
Tökéletes. Az enyém is 16 centi, az eddig életem 40 éve alatt kb 30 nővel volt alkalmam szexuális kapcsolatba keveredni és egyiknél sem volt se túl nagy, se túl kicsi.
15/18 anonim válasza:
Én úgy gondolom, ez jó, pedig nekem nem ekkora van
16/18 anonim válasza:
Off, de miért van a leszbikus a kulcsszavak közt?
17/18 anonim válasza:
Én ha ránézek egy 16cm-sre azt mondom basszus milyen nagy. Az enyém csak 13-14cm és igazából azzal is el vagyok, szóval szerintem a tiéd az nagyon jó bármire.
18/18 anonim válasza:
Az enyém is 16 centis, és eddig nem panaszkodott miatta senki sem. Használni tudd, és akkor minden jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!