Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ezek alapján a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján a srácban lehet valami, vagy szimplán toleráns?

Figyelt kérdés

Még 2018 végén felhívott egy csajszi az albérletébe, ahol megismerkedtem a másik lány lakótársával, és annak a csajszinak az akkori pasijával, akivel azóta már szétmentek. Hosszú történet, a lényeg hogy nekem nem jött össze a lánnyal hosszabb távon a dolog, viszont a srácot bejelöltem Facebookon, és elkezdtem vele beszélgetni, együtt Lolozunk néha, szóval így elvagyunk mint haverok, szerintem teljesen jófej.

Pár hónapja szakított a barátnőjével, és hát megkérdeztem pár meleg ismerősömet a sráccal kapcsolatban, hogy kinéznének-e belőle valamit, és a nagy részük (7 srácból 5) azt mondta hogy igen, szóval ráírtam és elmondtam neki mi a szitu vele, hogy biszex vagyok és kipróbálnék vele pár dolgot. A srác egyből mondta hogy őt ez nem érdekli, viszont semmilyen támadó / negatív dolog nem jött át, így tovább beszélgettünk mint ahogy azt korábban is tettük, sőt, el is akart hívni most kocsmázni, csak hogy bezárták az egyetemeket, így mindenki hazament. Ma küldtem neki egy képet zuhanyzás után, (a fejem látszódott csak meg a mellkasom felső része) azzal az ürüggyel hogy egy lány szerint tök jó lett a kép, és Ő is azt írta rá hogy tényleg menő.

2020. márc. 12. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez alapján nem bi.
2020. márc. 12. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miután vallottál, el akart hívni kocsmázni.

Na most vagy erőszakos homofób és jól el akart verni.

VAGY benne van a dologban, de nyilván nem akart könnyen kaphatónak tűnni. Neked is inkább barátkozni kellett volna az elején, nem rögtön ajánlatot tenni.

2020. márc. 12. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen jófej módon csak haver maradna veled és diszkréten kezeli a helyzetet. Meglepően diszkréten. Szerintem ne képzelj bele sok dolgot, ha egyszer közölte veled hogy nem érdekli semmi ilyesmi akkor azt tiszteletben kell tartani.
2020. márc. 12. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Max még egyszer " véletlenül" boxerben ellibbenhetsz előtte... Hát ha rákap...
2020. márc. 23. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem csak jófej, tőlem is értették már ezt félre

20F

2020. márc. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!