Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy biszexualis vagyok? Probaljam ki vagy csalodnek?
Figyelt kérdés
Nem tudom magamrol eldonteni. Egyetlen srac ismerosomre se tudok olyan szemmel tekinteni, de neha (egyre tobbszor) fantazialok hogy egy idegen ferfival vagyok. Egyebkent meg van baratnom. Nem tudom eldonteni magamrol es nem is tudom hogy erre mi a megoldas. 22 vagyok egyébként.2020. márc. 10. 19:11
1/5 anonim válasza:
Próbáld ki. És utána el tudod dönteni hogy merre tovább.
2/5 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy biszex vagy, hanem hogy annyira nem tiszteled barátnődet, hogy hűséges legyél hozzá.
3/5 anonim válasza:
Én kipróbáltam, így eldőlt, hogy van bennem hajlam, de inkább hetero vagyok. Az eset előtt viszont őrjítően kívántam a saját nemem, az ellenkező egyre kevésbé tudott érdekelni. Szerintem érdemes tenned egy próbát, sok felesleges agyalásnak veheted elejét
4/5 A kérdező kommentje:
Hűséges vagyok hozzá, sosem csalnám meg, a kérdés nem erre vonatkozott.
2020. márc. 10. 19:25
5/5 anonim válasza:
Én szeretném már egy ideje kipróbálni, hogy milyen az, ha egy pasi szopja a farkamat. Sajnos ez eg, ideje csak vágyálom és kezdek lemondani róla.
Esküszöm, hogy ilyen téren a csajoknál sokkal szerencsésebb vagyok. Lehet, hogy nem is érdemes kipróbálni, hisz még egy alkalmat se tudok összehozni pasival :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!