Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kifogásaid, ami miatt eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifogásaid, ami miatt eddig még nem merted kipróbálni pasival?

Figyelt kérdés

Sok biszex és kíváncsi hetero van itt.

Kíváncsi vagyok mi a kifogásotok az ellen, hogy még nem mertétek megélni a vágyaitokat a azonosneműekkel.

Mi tart vissza leginkább?

Kort is írjatok.

2020. márc. 7. 20:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifogás, tény! Nincs Délvidéki partner
2020. márc. 7. 20:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazán az tart vissza hogy félek hogy kiderül és azt nem szeretném. 32
2020. márc. 7. 20:51
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Kíváncsi "hetero" = biszex, legalább saját magának ne hazudjon az ember. Sokan pont ezért nem merik kipróbálni, mert becsapják magukat és bűntudatuk van.
2020. márc. 7. 22:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a második. Magamat nemcsapom be mert biszexnek tartom magamat. Párom is tudja hogy vannak ilyen vágyaim. Csak vele osztottam meg mert nem szeretném hogy más is tudja. Nem fővárosban élek hanem falun. Itt hamar kizár a nép és a munkahelymen is. Na ezért nem mondom el.
2020. márc. 7. 22:17
 5/14 A kérdező kommentje:

2-es:

Én szerinted, hogy derülne ki?

Felvág vele az ismerősei előtt, hogy "te nézd már, ő az aki lecumiztam a múlt héten?"

Szerintem a diszkréció mindenkinek ugyanúgy fontos.

2020. márc. 8. 12:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem tetszett a másik vagy aki szimpi volt az egyszerűen eltűnt mielőtt találkozhattunk volna.

Más nagyon nem fog vissza, ha bejövős a másik fél meg lenne hova menni... :)

2020. márc. 8. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én idén döntöttem el, hogy akarom. Eddig az a bajom, hogy csak husi, szőrös, igénytelen emberekbe futottam bele.
2020. márc. 8. 13:23
 8/14 SzegedenJános ***** válasza:
100%
Nekem az volt a kifogásom hogy volt barátnőm aki nem tudott erről. Végül elmondtam neki. Szakítottunk. Most szingli vagyok és szívesen kipróbálnám pasival. 22/F
2020. márc. 10. 00:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
sokáig agyaltam hogy megtegyem e. Elmentem egy meleg masszőrhöz egyáltalán milyen ha pasi ér hozzám .Eleinte zavarba voltam de kellemes volt.
2020. márc. 10. 07:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Éltél már falun, ahol mindenki ismer mindenkit, és az a legfőbb elfoglaltság az embereknek, hogy azt lesik, hogy a másik mit csinál, ki jön, jár hozzá, majd megbeszélik egymás közt. Még tudom eérteni a #2t, én is egy, a déli határhoz közeli faluban élek.

2020. márc. 11. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!