Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már kalandotok egyébként barátnővel rendelkező fiúval? Hogy alakult?
Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 06:31
11/16 anonim válasza:
A barátommal volt. A felesége soha nem szopta le, én megtettem neki. Aztán volt köztünk sok más is.
12/16 anonim válasza:
Én nekem is van párom de szivesen benne lennék egy kalandba olyan srácal kit szopathatnék dughatnék.
13/16 anonim válasza:
Nekem is van párom, mégis kipróbálnám aktívként, később esetleg uniként
15/16 anonim válasza:
Igen, részegen dumálgattunk, és elárulta hogy ő nagyon szereti a bdsm-et de a barátnője (menyasszonya) egyáltalán nem nyitott rá.
Én meg mondtam neki hogy velem kipróbálhatja, persze szigorúan szex mentesen. Csak alázás, bondage és fenekelés..
Kellett még egy kis bátorság neki hogy bevállalja, de végülis pár hét múlva összejött a találkozó.
Utána összejártunk kb 2-hetente. Egy idő után volt orális szex is.
Sajnos a karantén alatt túl nagy volt a lebukás veszélye úgyhogy abbahagytuk. Azóta meg nem keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!