Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti benne lennétek egy másik fiúval snap hokiban ha úgy hozná a helyzet?
Figyelt kérdés
18/f2020. febr. 25. 15:21
11/20 anonim válasza:
Persze elég gyakran szoktam másokkal snapelni, van akikkel gyakrabban szoktam, meg vannak akikkel egyszeri alkalommal csinálom.😉
De nagyobb része külföldi, pl: Amerika, Fülöp-szigetek, Spanyol, Francia, Német, stb.
A külföldiekkel gyakrabban szoktam, meg jobban is élvezem ha velük snapelek.
19/F
12/20 anonim válasza:
11-es! Miert jobbak a kulfoldiek?
13/20 anonim válasza:
Nem a 11-es vagyok, de magyar srácok közül én is csak pár értelmeset találtam snapen erre.
17/20 anonim válasza:
Igen. Unalmas egyedul. Meg izgalmas megosztani jo poreszt egymassal. Latni, h mi jon ne masnak. Felgedezni uj dolgokat, fantaziakat. Van akibel dumalni is lehet kozben. Az tok jo.
18/20 anonim válasza:
Szoktam képcserézni srácokkal, külföldiekkel is.
Van mikor csak ugy napközbe is kuldozgetunk intim fotokat.
Nadragba befotozva stb.
Illetve videokat is szoktunk.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!