Miért nem tölt a telefonom, csak akkor ha 5 perc igazgatás után elkap egy olyan pontot ahol felveszi a töltést? Másik töltővel próbáltam ugyanaz a helyzet.
Figyelt kérdés
Nem tölt a mobilom, csak ha eltalálom azt a pontot, ahol fel tudja venni a töltést,de akkor meg alig marad úgy, mert a legkisebb mozdulattal már nem tölt.
Mi lehet a gond? Másik töltött próbáltam, most vettem egyet az euronicsba azzal sem jó.
2019. nov. 20. 16:18
1/15 anonim válasza:
Mert nőnemű modellt vettél, azoknak nehéz megtalálni az érzékeny pontját. Legközelebb válassz férfi modellt!
2/15 A kérdező kommentje:
Ez igaz :D
2019. nov. 20. 16:23
4/15 anonim válasza:
USB-csatlakozó hibás, ilyen előfordul. Javítható.
5/15 A kérdező kommentje:
Most vettem új usb c töltő. Azzal is ugyanez van. A töltőfejnek, meg nem hiszem, hogy baja van, de ki próbálok abból is egy másikat.
2019. nov. 20. 16:34
6/15 A kérdező kommentje:
Ja már mint a telefonban a Micro usb port?
2019. nov. 20. 16:34
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Ha még van rá jótállás akkor megnézetem, ha nem akkor egy szervízbe elviszem.
2019. nov. 20. 16:40
9/15 anonim válasza:
próbáld meg kifújni a csatlakozót, lehet csak porral, szösszel van tele
10/15 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség, minden ilyen apró tanácsot megpróbálok hátha, esetleg porszívóval megszívom kicsit.
2019. nov. 20. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!