Ubuntu 19.4 Linux van a gépemre telepítve hogy tudok rá windowst telepíteni nem indítja el a telepítő cdt hibát ír ki boot menübe is próbáltam beállítani de semmi mi lehet a baj?
Konkrétan ennyi, hogy "cdt hiba", ez van odaírva?
Linuxon belül látod a lemez tartalmát?
Gyorsan szögezzük le, hogy a "linuxon belül látod", ezt én csak azért írtam, hogy működik, olvasható-e.
Arra álmomban sem gondoltam, hogy Linuxban .exe állományokra kattintgat valaki, illetve onnan akar Windows telepítőt indítani, hiszen ez agyrém.
A gépet DVD vagy pendrive-ról kell indítani, utána lehetséges a Linux törlése / formázása is.
BIOS-ban be kell állítani, hogy CD-ről bootoljon a gép.
De lehetnek még gondok, ha nem látja a SATA-meghajtót, azt át kell állítani IDE-kompatibilis módba.
Ha nem lehetséges, akkor a telepítőbe kell integrálni a SATA-drivert (másik CD készítése).
További gondok esetleg a laptop driver ellátottsága XP-re, ehhez pedig fel kell keresni a gyártó honlapját és megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!