Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tipp hogy tudnám élvezni az anális szexet?
Figyelt kérdés
Hiába boltam ellazulva, se dildó se igazi pénisszel nem élveztem! Nem éreztem semmit!2020. febr. 23. 21:31
2/4 anonim válasza:
"Nem éreztem semmit"
fájdalmat sem?
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem az segített, hogy volt egy fiú, akinek megmondtam pontosan, hogy hogyan bánjon velem, hogy kényeztessen, és nagyon sok előjáték is volt. Nagyon ügyes volt, gyengéd, és amikor betette az mesés volt, és a korábbi alkalmak fájdalmai nem is jelentkeztek. KB 5 percig. Utána gyorsan befejeztük, élveztünk, hogy mindkettőnknek jó élmény maradjon. És azóta amúgy már jó passzívnak is lenni.
Szóval nekem egy jó, figyelmes, türelmes partner volt aki segített.
Előtte ujjaztam magam néha maszturbálás közben, de az fele olyan jó sincs, mint amikor dugnak.
25 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!