Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet költséghatékonyan vendégül látni szeretőket?
Figyelt kérdés
A hotel pár alkalommal jó, de utána drága. Ha meg hazaviszem a csajokat munkaidőben, akkor a feleségem rendszeresen kiszúrja az idegen hajszálakat. És már egyre kevésbé hiszi el, hogy a nővérem meg az anyám haja :(2020. febr. 18. 14:53
2/14 A kérdező kommentje:
1:
Nekem munkaidő. Nekik suli utáni szabadidő
2020. febr. 18. 14:56
4/14 anonim válasza:
És honnan szeded ezeket a kiscsajokat?
Miket csinalsz veluk?
6/14 anonim válasza:
Adj rájuk hajhálót, fillérekért lehet kapni.
7/14 anonim válasza:
Búvóhelyekre keress rá, direkt ezért vannak pár órára kiadó szobák.
8/14 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek hol a biszex része? Lásd kategória.
9/14 anonim válasza:
#6 vagyok, a búvóhelyet írtam volna én is, de a kérdező költséghatékony megoldást keres, az pedig épp nem az. Hidd el kedves kerdező, hogy a hajhálónál nincs olcsóbb megoldás a problémádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!