Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi párom van, de fel szeretném fedezni a szexualitásomat. Hogyan mondjam el neki?
Párommal 3 éve együtt vagyunk. Korábban is szimpatizáltam nőkkel is, de eddig csak férfiakkal voltam kapcsolatban. Valószínűleg hamarosan lánykérés lesz és elkezdtem pánikolni, hogy soha nem lesz lehetőségem megélni nővel kapcsolatot/együttlétet. Szerintetek hogyan tudnám elmondani a páromnak, hogy szeretném kipróbálni, milyen nővel? (Nem szeretnék hármasban csinálni semmit és szeretem a páromat, semmiképpen nem zárnám le a kapcsolatunkat.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Két választási lehetőséged van. Az egyik hogy hallgatsz, megpróbálod elnyomni magadban - és hazugsággal indítod a közös életeteket, frusztrálni fogod egész életedben magadat.
A másik, hogy nyíltan és őszintén beszélsz a pároddal, miszerint érdekelne ez-az lányokkal is. Megbeszélitek neki mi fér bele és mi nem. Ha "semmi" akkor ez feszültségpont lesz egész életetekben - márpedig összhang nélkül nincs teljes élet, párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!