Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angeles Cid szerintetek szép shemale?
2020. febr. 15. 07:27
131/215 A kérdező kommentje:
Szerintem Angelest még a heterok sem utasítanák vissza...
2021. szept. 12. 12:02
132/215 anonim válasza:
128-nak írtam, 129 vagyok.
133/215 anonim válasza:
Egy hetero ha megtudja hogy farka van, onnantól visszautasítja, máskülönben nem volna hetero.
134/215 anonim válasza:
De szerinted, ha nem utasítja vissza, akkor bisex? Szerintem meg nem. A bisex a saját neméhez vonzódik. Jelen esetben nem erről van szó. Sőt! Kell a női külső. Minket a "férfiakból" csak a pénisz érdekel, a többi nem! Ergo, ez nem bisex.
135/215 anonim válasza:
"Minket a "férfiakból" csak a pénisz érdekel, a többi nem! Ergo, ez nem bisex."
Van egy rossz hírem a számodra! Ha egy férfit csak a másik férfi pénisze érdekli, a nők mellett, akkor is biszex, ha egyébként nem vonzza a férfitest. Egy heterót akkor se érdekel a pénisz, ha az nem egy férfihez tartozik, hanem egy shemale, azaz transz nőhöz.
136/215 anonim válasza:
Látom nagyon egyszerű vagy. Próbálok lassabban írni, hát ha úgy megy a felfogás. NEM a férfi vonz! Sőt UNDORÍTÓ a férfi test. Ezért ami a férfi "testből" (értelmezd már az idéző jelet! Kösz) tetszik, az max a farka. De NEM férfi testen. Hanem női kinézetű/nöies testen.
Sikerült?
137/215 anonim válasza:
Hát maradjunk annyiban, hogy dugnám
138/215 anonim válasza:
Párkapcsolatba is elfogadnám.
139/215 A kérdező kommentje:
2021. okt. 4. 09:39
140/215 anonim válasza:
Szépség? Inkább egy műanyag barbibaba. 👎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!