Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angeles Cid szerintetek szép shemale?
2020. febr. 15. 07:27
111/215 anonim válasza:
Meg hát 1 igazi szerszám, biztosan más, mint 1 átalakított. Meg szerintem nem is szépek azok a lyukak.
112/215 anonim válasza:
Amúgy ti engednétek pl, hogy Angeles Cid betegye nektek azt a nagy péniszt? Vagy csak ti dugnátok őt?
113/215 A kérdező kommentje:
nem engedném :) orál az oké oda-vissza, csók is abszolút nőként kezelném
de szex akkor én tenném be neki
2021. aug. 26. 14:48
114/215 anonim válasza:
Én eddig kiváncsi heterónak tartottam magam, de tetszenek nagyon a shemale-k, és szerintem nagyon izgatna, hogy leszopjak egyet. Sőt, kipróbálnám azt is, hogy milyen, ha ő dug engem, csak nyilván az valami kicsi farokkal lenne jó elsőre.
115/215 anonim válasza:
Nagyon nagyot nem engednék, de normált simán.
116/215 anonim válasza:
Uni vagyok, és szeretem ha kölcsönösen történnek a dolgok. Így megfelelő előkészítés után engedném, hogy megdugjon.
117/215 Pretorius25 válasza:
114-es! Szerintem Te nem egy kíváncsi heteró vagy, hanem egy rejtett bisex!
118/215 anonim válasza:
Nem a 114-es vagyok, de szerintem te nagyon rosszul gondolod.
120/215 anonim válasza:
Mert a bisex az a férfiakhoz vonzódik. A leírtak alapján ő a péniszhez.
Én ugyan így vagyok, palival soha nem feküdnék le, de kolbászos csajjal simán. Nyilván ha nőies, csak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!