Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon érdekel, ha kihagyom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érdekel, ha kihagyom, bánni fogom? 28F

Figyelt kérdés

Világ életemben csak nőkkel voltam, de egy ideje már érdekel, milyen lehet az anális szexet adni és kapni, vagyis kölcsönösen megdugni egymást egy másik pasival.

Érdekel, de nincs sok merszem lépni is. Egész életemben bánni fogom ha kihagyom? Mindig ott lesz bennem ez a "vajon milyen lehet?" érzés?

A normális válaszokat köszönöm!

2020. febr. 11. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Csak engem az alárendelt szerep érdekelne. Én nem akarok dugni, de h én vagyok használva az egy ideje izgat fantázia szinten.
2020. febr. 11. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk hozzátartozik az is, hogy a 183 cm-hez 100 kg társul, úgyhogy nem hinném, hogy könnyen találnék jelentkezőt...
2020. febr. 11. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A szebbik nem bár jobban izgat, de még egy komoly párkapcsolat előtt le szeretnék szopni egy pasit.

Mivel az orál izgat legjobban mindkét oldalról, és tudni szeretném hogy mit érez egy lány, és átszeretném ugyanazt élni mint egy lány, és ha most nem találok erre valakit bánni fogom, szerintem te is próbáld ki, mivel pár éven belül lehet hogy már nem lesz rá alkalom.

2020. febr. 11. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy mindenki a ropi nyunyókat keresi.

180 cm-hez elfogadható a 100 kg, sokkal jobb, ha husibb valaki.

Tuti meglesz, amit szeretnél!

2020. febr. 11. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es :)
2020. febr. 11. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
a legjobb dolog,ugy elélvezni,ha dugnak,sok hetero meg nem is tudja meg soha..csicskagyászok
2020. febr. 11. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a vágyad és ennyire markánsan megfogalmazódott benned akkor egész életedben jelen lesz. Ha nem teszed meg, csak frusztrálni fogod magad, nem fog elmúlni (ahhoz már túl idős vagy, hogy megváltozzon).

A homo- és biszexualitás már nem bűn, fogadd el magad és próbáld ki utána meglátod bejön-e.

2020. febr. 11. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
187 cm voltam,96 kg,szörtelen kerek fenekű,lányos alkat és válogathattam.Ma már 60 vagyok,115 kg.-al,de még mindig van partnerem. Nyugi,össze fog az jönni!
2020. febr. 12. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!