Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk válasza egyaránt érdekel, ezért a kategória. Ki próbálta már felnőttként a pelenkát?
Figyelt kérdés
Újabban izgat a gondolat hogy pelusba pisiljek.Nadrágba tetszik,néha szoktam kedvtelésből és felizgat az érzés!Valakinek a témában van tapasztalata?2020. jan. 14. 00:43
1/9 anonim válasza:
Beteg vagy. Jó lenne ha látna szakember.
2/9 A kérdező kommentje:
1-csak azért mert számodra felfoghatatlan hogy valaki ezt is szereti.
2020. jan. 14. 00:50
3/9 anonim válasza:
Én igen.Semmi rossz nincs benne)Amugy se tudsz mit kezdeni ezzel a fétissel.Rajtad marad.Ki kell élni,néha erosebben jön,néha gyengébben,de megmarad.Viszont nagyon jó)
4/9 anonim válasza:
En nem, viszont voltam önkéntes idősek otthonaban ott sok embert kellett sajnos pelenkazni
5/9 anonim válasza:
Lányok válaszára ne számíts, de ilyenre még a fiúk közülnis csak a nagyon betegek válaszolnak.
6/9 anonim válasza:
Befeküdhetnél pár hónapra egy klinikára, ott pelenkáznak ha besz@rsz és megtudod milyen!!
7/9 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem nem sok toleráció szorult egyes emberekbe!Mi ez a betegség mánia nálatok?Ez nem az,ebből nem lehet és nem is kell kigyógyulni.Szexuaálisan mi izgat az lehet valakinek fura,de semmiképp nem nevezhető betegségnek.
5-6 igazán értékes hozzászólás volt,gratulálok!
4-nem betegségből adódó használatra gondoltam,nyilván.Kedvtelésből,mert izgat a gondolat.
2020. jan. 14. 10:46
8/9 anonim válasza:
Szerintem értékes volt hogy azt hogy lányok válasza is érdekel, azt aztán teljesen feleslegesen tetted hozzá. Alapból ha azt írja itt magáról valaki hogy lány azoknak is a 90 százaléka kamus pasi hát még egy ilyen kérdésnél. Xdd
9/9 anonim válasza:
Én szeretek pelust hordani. Minden éjjel be vagyok pelenkázva,meg néha nappal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!