Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a srác célozgatott valamire, vagy csak én értem félre?
Én 20 éves vagyok, a másik srác 24 év körüli. Egy városban lakunk, és úgy alakult a dolog, hogy mindketten ugyanarra az egyetemre jelentkeztünk, és ugyanabban a kollégiumban is vagyunk elhelyezve, viszont a srác a barátnőjével van egy szobában, én meg egy random sráccal, viszont egy szinten, így elég gyakran találkozunk egymással, köszönünk stb.
Már régebben is beszélgettünk párszor, így szóba kerültek anno a csajok is, és a srác egyszer felajánlotta, hogy szívesen megtanít arra, hogy hogyan kell dugni (ez kb 4-5 éve volt) csajt, de poénra vettem a dolgot így nem lett belőle semmi.
Tavaly decemberben beszélgettünk Messengeren, aztán egyszer csak megkérdezte hogy nem akarok-e átmenni hozzá, mivel a barátnője lent bulizik és nem tud aludni a kolis bulitól, szóval jó lenne beszélgetni valakivel. Mivel a mostani szobatársammal nem igazán szoktam beszélgetni, így gondoltam miért ne, és átmentem hozzá. A srácon konkrétan volt egy boxeralsó meg egy alvós rövidnadrág és ennyi. Annyit még érdemes róla tudni, hogy kondizik, így eléggé ki van pattintva.. :D. Beszélgetünk random témákról, egyszer csak szóba hozta hogy amikor ment vonattal, akkor beült a fülkébe mellé egy csávó, és a srác elszenderedett aludni. Aztán elmesélte, hogy amikor felébredt, akkor felállt neki, ezt a csávó észrevette, és megkérdezte hogy benne lenne-e abba hogy kiveri neki. Aztán elmesélte hogy ezt ő elutasította, és megkérdezte a csávótól hogy nála ez hogy alakult meg ilyenek, a lényeg hogy nem lett belőle semmi, a srác viszont totál nyugodtan elmesélte ezt.
Szerintetek ez valamilyen jelzés lett volna?
Nem hiszem. Attól mert nyugodtan mesélte még nem biztos. És mivel kb otthon van, pasik vagytok, mit szégyenlősködjön... Ha tudja, hogy te amúgy biszex vagy és bejön neked a haverod, rávághattad volna, hogy te lehet éltél volna a lehetőséggel. Aztán max felajánlja h az övét is... :)
De ennyitől még nem félnék. Elsőre azt hittem, amikor olvastam h barátnője van és meg akar tanítani dugni, hogy hármashoz keres partnert... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!