Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok biszexuális társkeresőt?
Figyelt kérdés
Konkrét oldalt kérek!2020. febr. 1. 23:49
1/6 anonim válasza:
Itt is lehet :) F24 Dunaharaszti
2/6 anonim válasza:
Én se tudok :(
De jó lenne..
F23 Győr
4/6 anonim válasza:
Romeo, Ginder, a többinél csak lehetőség (azaz biszexuálisok és melegek is vannak rajta, pl. eropolis).
5/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon (sem) lehet találni, mert hiába ír neked valaki privit, hiába írsz te privit, csak a nagy duma, a kamuzás és az eltűnés van.
Hihetetlen gyávák, de akkor nem értem, miért zaklatnak másokat?
Bámészkodjanak és recskázzanak, de ne linkeljenek mindenkivel..
6/6 anonim válasza:
Én aktívat nem találtam eddig sajna. 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!