Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti megengednétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti megengednétek a fiútoknak, hogy másik fiúval kiélje a vágyait ha éppen olyanja van?

Figyelt kérdés
Olyan lányokat kérdeznék, akik lennének párkapcsolatban biszexuális férfival.
2020. febr. 1. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszi nem kell elmagyarázni milyen az ha valaki biszex, mert én is az vagyok. Rettenetesen vonzzanak és vágyok a lányokra, de nem csalom meg a barátom, mert ha vele vagyok, csak őt szeretem és nem kell senki más. Ha lánnyal járok, ugyanúgy nem fetrengek mellette pasikkal. Ha azt érzeném hogy a párom nem elég, akkor szakítanék vele. De az milyen szerinted ha folyamatosan félrek*rsz, csak mert most éppen f***ra vágysz. Mert szépítheted akárhogy, ez ugyanolyan megcsalás. És az ilyenek miatt gondolják azt hogy minden biszex hűtlen. Amikor ez rohadtul nem szexualitás kérdése, ez csakis gerinc kérdése.

Vagy tegyük fel, együtt vagyok egy sráccal és azt mondom neki hogy "szívem, most elmentem együtt dugni ezzel a magas, barna hajú pasival, mivel te alacsony vagy és szőke, de ha szeretsz és elfogadsz akkor megérted hogy már pedig engem bizony a magas, barna srácok is érdekelnek. Most épp ilyenem van, de majd jövök vissza hozzád ha megunom"

2020. febr. 1. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 13:01

Igen!!! KÖSZÖNÖM, végre valaki leírta normálisan!

Párommal biszexek vagyunk, soha nem fordult meg egyikünk fejében sem a dolog.

2020. febr. 1. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Én megengedném,nálam ez nem megcsalás.
2020. febr. 1. 13:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintem érhetően írtam le a kérdést...megengednétek-e? Ergo nem megcsalás mert a másik fél beleegyezésével együtt.
2020. febr. 1. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja és erre írták hogy nem engednék meg tehát nem adják a beleegyezésüket. Amire te elkezdted magyarázni hogy de aki biszex azt a fiúk is vonzzák, meg sokkal élvezetesebb lenne ha megengednék

Persze ha találsz olyat aki megengedi az teljesen oké, a ti dolgotok. De ha valaki meg nem örülne ennek azt ne próbáld meggyőzni.

2020. febr. 1. 21:01
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha meg van engedve akkor is megcsalás.
2020. febr. 2. 07:35
 17/20 Bacardiboykvar ***** válasza:
91%
Én bi pasi vagyok, és én ha lenne párom megengedném, hogy mással legyen, de csak velem együtt, tehát hármasban. Számomra a megcsalás azt jelenti, ha a hátam mögött a tudtom nélkül, vagy a jelenlétem nélkül történik meg a dolog. Mindenkinek más és mást jelent a megcsalás és mindenkinél más a határ. Persze tudom, hogy nem ez az úgymond normális és elfogadott, de már az sem "normális" sokak számára, hogy valaki biszexuális. És de mennyi és mennyi olyan pasi van, aki fent van meleg oldalakon, közben meg éli a " hetero" idilli családi életét!
2020. febr. 2. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#16 nem, az nem megcsalás.

Ha a másik fél tisztában van és engedélyezi, akkor nem megcsalás. Legyen az a saját nemmel, ellenkező nemmel, egy vagy több partnerrel.

A "megcsalás" fogalma nincs kőbe vésve, megbeszélés alapján megy.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Én biszex pasival vagyok kapcsolatban (a találkozásunk óta tudom - nem randi, egyszerűen csak összefutottunk egy csoportos programon)

Szerencsére igénye sincs másra.

2020. febr. 2. 18:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szereznék egy strapont. :)
2020. febr. 3. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
a 11. válaszoló jól mondja🤗
2020. ápr. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!