Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura, hogy a nagy méretem ellenére a passzív szerep vonz?
Figyelt kérdés
Nagyon sok biszex fantáziám van amik nagyon izgatnak (megélni már nem feltétlenül akarom őket) de szinte mindben én vagyok a passzív. Bárki akivel erről beszéltem közeli barátok közül mind meglepődött mert elég nagy méretem van és, hogy az ilyen pasik általában az aktívak szoktak lenni. Ez igaz? Tényleg ilyen furcsa, hogy annak ellenére, hogy nagyon nagy méretem van mégis a passziv szerep izgat fel?2020. jan. 31. 10:07
1/13 anonim válasza:
A farok méretének semi közze ahoz hogy melyik szerepbe vagy benne
2/13 anonim válasza:
A kettőnek kb semmi köze egymáshoz. Nem a farkad mérete határozza meg, hogy melyik oldalon akarsz lenni.
3/13 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez is csak egy ilyen hülye “legenda” vagy nem is tudom. Köszönöm a válaszokat!
2020. jan. 31. 10:12
4/13 kisördög1 válasza:
Ez nem a farokméreten múlik.
6/13 A kérdező kommentje:
22-23 cm ha nagyon fel vagyok izgulva.
2020. jan. 31. 10:40
8/13 anonim válasza:
Nekem inkább az a fura,hogy itt mindenkinek nagy mérete van.
9/13 anonim válasza:
Oh wáóóó... hát fura is meg nem is :D
10/13 anonim válasza:
Semmi köze a farokméretnek a szexuális vágyakhoz. Ismertem 23-24 cm-vel rendelkező travit (nem bemondásra volt akkora).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!