Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha se nem passzív, se nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha se nem passzív, se nem aktív, akkor mi?

Figyelt kérdés
Szóval ha biszexként érdekelnek a fiúk, de nem szeretném kapni fenékbe, és én se szeretném más fenekébe dugni, akkor ez milyen kategória?

2020. jan. 17. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak szopni szeretnél vagy hogy téged szopjanak, vagy mit pontosan?
2020. jan. 17. 20:14
 2/12 A kérdező kommentje:

Inkább csak kézzel kiverni egymásnak.

2020. jan. 17. 20:22
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem azt leginkább kezdőnek hívhatnánk.
2020. jan. 17. 21:22
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez végülis jogos, meg igaz is, de ha a kezdő később se vágyik rá?

2020. jan. 17. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elárulnád miért akarod ennyire bekategorizálni magad? Semmi értelme? Nem tök mindegy milyen szót használsz magadra?
2020. jan. 17. 21:43
 6/12 A kérdező kommentje:

Igazából teljesen mindegy, csak látva a sok aktív - passzív kérdést merült fel bennem.

2020. jan. 17. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

"Szerintem azt leginkább kezdőnek hívhatnánk."

Azért mert saját nemével csak nagyon light-os dolgot akar? Ilyen alapon ha kivert legalább 100 f-szt akkor is kezdőnek lehet nevezni? :D

Én inkább enyhe biszexnek nevezném.

A fő kérdésre nem tudom.

Vannak olyanok akik így kezdik, később valamelyik szerepet bevállalják.

Ismerek olyanokat is, akik csak passzívak vagy aktívak voltak, aztán a párkapcsolatban kipróbálták az ellenkezőjét is, azóta unik.

De olyan felesleges kategorizálnod magad, ismerkedésnél tisztázod téged mi vonz és kész.

2020. jan. 18. 02:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább kiváncsi.

Azaz érdekel ez-az,de nem szeretnél a dolgok mélyére hatolni.

2020. jan. 18. 11:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi az utóbbi két választ is, mind a kettőben van valami. Természetesen ment a zöld pacsi
2020. jan. 18. 14:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán "biszex uni light-os" lehetne a kategóriád. Persze a light-ost úgyis el kell magyaráznod, hogy mit jelent neked.
2020. jan. 19. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!