Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az anális szex?
Én és az egyik barátom, mindketten 20 évesek vagyunk, hülyeségből mondogattuk egymásnak, hogy "s***be b***lak" és mostanra megtetszett nekünk a valódi gondolata is, de még sohasem csináltunk ilyet.
Amúgy mindketten heterók vagyunk, van barátnőnk, de erre azért kíváncsiak lennénk, hogy milyen.
Szerintetek rossz érzés, ha valakit hátulról megd**nak? Kipróbálnám, csak félek, hogy fájna.
Valakinek tapasztalat?
Mi is szoktuk egymást a haverokkal seggbe dugni, leszopni, stb., de nem vagyunk melegek!
:-D
Egy másik pasival análisan szexelni (akár adó, akár kapó oldalon) eléggé melegnek, vagy minimum biszxnek kell lenni.
A cumizásra még rá lehet fogni hogy "részeg voltam, kipróbáltam", de megdugni egy másik pasit (vagy hagyni, hogy egy másik pasi megdugjon) azért melegebb dolog.
Szerintem egyébként kamu a kérdéskiírás.
#9 Te felnottekrol beszelsz, az emberi agy kb 25 eves korig fejlodik, de a gyerekeknek nincs kifejlett szemelyisege,ertekrendje, vilagkepe...ergo siman befolyasolhatoak NEVELES utjan, amit manapsag a net is nagyban vegez...szerinted pl miert annyi fiatal erzi ugy h az instragram likok validaljak az eletuket?
Na szoval csak ne magyarazzuk a hetero kezdo gyerekeknek h hetero a meleg es a biszex. Foleg mert hazugsag es ugy tunik a kerdezo is hulyesegre lett tanitva, ezert hiszi magat full heteronak.
Nem kell a hülyeséged tolni, senki nem ferdül el egy rosszul definiált kifejezéstől.
Akit érdekel a meleg szex az részt vesz benne, akit meg nem az nem, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!