Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyoldalú szex?
Létezik ojan fiú,akit azt szereti ha csak őt kényeztetik? De ő maga nemnyúl hozzá a másikhoz?
Vagy ojan lány aki szereti ha őt ,intim testrészeit kényeztetik..de ő maga nemnyúl a fiúhoz?
#4|4 es válaszadónak:
Te hány éves vagy?? És hány éves fiúkat szopatsz?
Létezik, 3 évig hetente többször lesz*ptam a szomszéd srácot. Egyszer ittunk együtt nála, kettesben, majd bedobta, hogy ha csaj lennél most ezt és ezt csinálnám, mondoom csináld. Aztán meglepődött, ő hetero... végén jött azért kipróbálná, milyen ha egy srác sz*pja le. Kipróbálhatta :D Megtetszett neki, rendszeress lett.
Én szeretem csinálni, ő meg szerette ha csinálják neki, maszti helyett hátradőlt és élvezte.
Aztán lett barátnője és abbahagytuk, bár már egyszer mondta, hogy hiányoznak neki ezek az alkalmak, jobban csináltam mint a párja :D Mondtam, hogy szívesen bármikor, de azóta is tartja magát, hűséges.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!