Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen érzés volt először nővel lenni? Nő vagyok 32 éves
Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 18:12
2/14 anonim válasza:
Nagyon élveztem. Mondjuk én férfinek születtem.
3/14 anonim válasza:
Teljesen más. Pasikkal mindig a klasszikus forgatókönyv szerint zajlott minden: csók, előjáték, néha orál, aztán behatolás. Miután a pasi elsült, aznapra vége.
Lánnyal ezzel szemben olyan, mint egy folyamatos előjáték, amiben mindkettőtöknek van orgazmusa és az első után nincs vége a dolognak. Én lánnyal akár 4-5 alkalommal is képes vagyok elélvezni.
Az első alkalom nem is igazán volt szex. Csókolóztunk és kézzel izgattuk egymást. Apránként próbáltunk ki egyre több dolgot.
4/14 anonim válasza:
Iszonyatosan jó. Ha szereted is akkor s legjobb dolog a világon. De az érzelemmentes szex is tud jó lenni.
5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem volt benne részem milyen nővel de valahogy én is így képzelem😊
2020. jan. 11. 19:22
6/14 anonim válasza:
"Miután a pasi elsült, aznapra vége."
Faszányos partnereket foghattál ki akkor.
7/14 anonim válasza:
Mindig ez a szöveg. Csak nem találtál rendes pasit. Azért érdekes hogy neten mindenki isten az ágyban, a valóságban meg közel sem ez az arány.
9/14 anonim válasza:
En tegnap voltam eloszor... jo volt nagyon izgato de nem teljesen ugy alakult ahogy. Engem a csajszi nyalt de nekem nem engedte hogy en is megcsinaljam neki. :(( Pedig pont erre lettem volna kivancsi h milyen
10/14 Kk0404 válasza:
Isteni érzés ;) én imádok nőkkel lenni pedig van párom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!