Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kb. másfél hónapja van barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. másfél hónapja van barátom de nem igazán érzem jól magam vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja van egy srác akivel járok de én őt nem szeretem úgy ahogy ő engem.Ő engem nagyon szeret minden percét velem töltené de én vele nemigazán.Sokszor inkább lányokon agyalok.Nem voltam még lánnyal de nagyon vágyom egy lánnyal való csókra.De nem merem őt elhagyni mert akkor össze törne.Úgyse jönne össze lánnyal semmi ő meg mindig itt van nekem,mindent megvesz(nem kérem rá)mindig velem akar lenni ami már kicsit kezd zavarni is de nem merek neki szólni.Mit tennétek?
2020. jan. 6. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Maradj vele. Ha tovabbra sem érzed jól magad vele, akkor viszont szakíts.
2020. jan. 6. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Csak egyre inkább zavarni fog.. Ebbe a helyzetbe voltam én is, meg most egy barátom is. 8hónapig bírtam aztán szakitottam inkább, és megkönnyebbülés volt.
2020. jan. 6. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem úgy élsz,ahogy Neked jó,éled meg a vágyaid! Minek erőltetni, amit Te is tudsz, hogy nem jó Neked, másra vágysz! Én ezt sosem értettem, az idő meg megy.
2020. jan. 6. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ilyesmi volt. Addig kérdeztem barátnőket, míg az egyik szívesen belement, hogy csókolózzunk. Nagyon féltem. Persze a barátomnak elmondtam azt, hogy ki akarom próbálni lánnyal.Őt persze izgatta a dolog és látni akarta, de azt én nem akartam. Egyszer váratlanul a barátnőm, akivel megbeszéltük, megcsókolt. Annyira lefagytam, meglepődtem és rosszul éreztem magam, hogy már nem akartam lánnyal semmit. Lehet az volt a baj, hogy barátnő volt nem idegen. Mert sok idő után elképzeltem, ahogy szexelek egy lánnyal, de azt már nem tudtam kipróbálni.
2020. jan. 7. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan vagyok vele. A barátom szeret és mindent megtesz, hogy jó legyen nekem, de nem az.

Félek elhagyni, nehogy hülyeséget csináljon. A lányok viszont jobban érdekelnek egy ideje. Nem tudom, meddig mehet ez így.

2020. jan. 7. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ilyen sz*r helyzetben :(
2020. jan. 7. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!