Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért tűnik el az emberek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el az emberek egy része néhány képcsere után?

Figyelt kérdés

Főleg úgy, hogy sokszor ők írnak rám. Természetesen megszűröm a kamus képgyűjtőket. Szóval nem ez lehet az ok, ráadásul snap chaten nem is tudná olyan egyszerűen lementeni sunyiban.

Lehet félnek az esetleges folytatástól?

2020. jan. 5. 17:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Snapon is le lehet menteni,olyannal ami nem jelzi ki hogy képernyő fotóznak.
2020. jan. 5. 17:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
itt is van egy kamus képgyüjtögető: xtrade a neve, ne írjatok neki vissza és ne is küldjetek képet!
2020. jan. 5. 17:47
 3/17 A kérdező kommentje:
#1 Persze biztos van rá módszer, de beszélgetések alapján nem gondolnám, hogy csak ez volt a célja. Lehet túl naiv vagyok, fene tudja.
2020. jan. 5. 17:47
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Pont olyan videót láttam héten, ahol snapon lány küldött valakinek videót, és rá írta: szeretlek édesem csak neked csináltam. Na ez olyan undorító, lány küld valamit és ki teszik -.- Hány éves vagy, hogy mutogatod magad?
2020. jan. 5. 17:50
 5/17 A kérdező kommentje:

Ő már engem is megtalált, de fel se vettem. Elég kamusnak tűnt.

Hát azért olyan hülye nem vagyok...

2020. jan. 5. 17:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. jan. 5. 18:04
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem szoktam nyílvánosan megosztani, de már elmúltam 18 ha a kategória miatt kérdezed

2020. jan. 5. 18:05
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Küldtél képet magadról, nem tetszel neki! Egyszerűbb lekoptatni, mint őszintén megírni.
2020. jan. 5. 18:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

1, Az illető lehet, hogy jól előadta magát, de csak egy kamus.

2, Nem jöttél be az illetőnek.

3, Vannak páran, akiknél ez amolyan cél. Ha ez megvan, elégedettek magukkal, aztán továbblépnek.

Ilyesmik miatt csak egy alap beszélgetés után szoktam képet cserélni, amikor már valamennyire megismertem a másikat.

2020. jan. 5. 18:20
 10/17 A kérdező kommentje:

Egy kivételtől eltekintve nekem is így volt, kb 1-2 után voltam hajlandó küldeni, sőt még akkor se mindig. Arról pedig mindig megbizonyosodtam, hogy tényleg magukról küldjenek.

A többi opció lehetséges.

2020. jan. 5. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!