Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuálisokhoz lenne néhány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuálisokhoz lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés
Nyilván szoktatok féltékenyek lenni, de hogyan zajlik bennetek az, hogyha egy nagyon jó küllemű emberrel találkoztok? Hiszen rátok ugyanúgy hat a szexuális vonzereje is, nemétől függetlenül. Van olyan, hogy inkább lányokra vagytok féltékenyek vagy inkább fiúkra? Lányban és fiúban hasonló az ideális kinézet?pl barna haj barna szem? Vagy teljesen azon múlik a féltékenykedés, hogy milyen ízlése és szexualitása van a párotoknak? És ha nincs párotok, jelöltetek?

2019. júl. 6. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Belőlem valamiért hiányzik a féltékenykedés.
2019. júl. 7. 11:09
 2/2 anonim ***** válasza:

huh ez a kérdés azért meg dolgoztatja az agyam!

lehet hogy mert fáradt vagyok???

ha csajom bi akkor mindenkire féltékeny vagyok egy kicsit.

ha heteró akkor nyilván csak a pasikra.

kit jelöltem?

2019. júl. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!