Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ha lenne travi/transzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne travi/transzi barátnétek, akkor tudnátok lánynéven szólítani, ha kérné?

Figyelt kérdés

2020. jan. 2. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem ha nőiben vagyok, lánynéven szólit a párom. (Volt már hogy elszólta magát, de viccel elütötte a szitut.)

Ez a lánynév még egy plussz. De mikor mindketten nőiben soppingolunk, válogatunk,ruhát próbálunk, hogy szólitson?

2020. jan. 3. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Párom Gábor. Igy hogyha transzi lenne, nem lenne nehéz lánynéven szólítani. :-)
2020. jan. 5. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
úgy szólítom ahogy szereti. tök mindegy,hogy transzi vagy sem.
2020. jan. 5. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

De jó hogy vannak normális emberek is,akik megértik/elfogadják az ilyesmit.

Én például fiútestbe született lány vagyok és nagyon szeretnék kívül is csajszee lenni vagy ha valamiért az nem megy,akkor egy szexi shemale.

Akkor végre az lehetnék aki belül vagyok és járhatnék szexi fényes latex/lakk/pvc és egyéb ruceekban,cipőkben.

Magamat egyébként lánynak tartom.

Remélem nem leszek leoltva.

2020. ápr. 8. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!