Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy biszex vagyok?
Szoval megkertem az egyik baratnomet,(legyen
Gréta) hogy tanitson meg csokolozni, mert egy fiu osztalytarsammal(legyen Peti) alakuloban van valami (9.-es vagyok) , es mivel meg ezelott nem csokoloztam, nagyon nem akartam bena lennj, ha esetleg valamikor sor kerulne ra. Szoval ugye ma szilveszter volt, es kicsit mar be voltunk csiccsentve (Peti nem volt ott, es amugy csak messengeren beszelunk foleg, mert szemelyesen alig talizunk, es amugy sem nagyon mer valamiert, pedig mar megtudta valahonnan, hogy tetszik nekem, es megsem lep semmit) , es Gréta a semmiből felhozta, hogy most segit. Szoval felrevonultunk, es hat csokoloztunk. Viszont kesobb bent az egyik haverom (legyen Bence) megcsokolt, de en igazabol nem is akartam, csak feltem, hogy megharagszik, szoval nem utasitottam el, csak rovidesen lezartam a dolgot. Sajnos semmi önbizalmam, semmi tartasom nincs, nem tudok masoknak nemet mondani, szoval nem utasítottam el. Utana olyan buntudatom volt, mert nem erzem helyesnek,es amugy is nekem Peti tetszik mar elegge. Viszont amikor Gretaval csokoloztam, akkor nem ereztem helytelennek. Sot, hat elveztem is. Es hat elkezdtem valamit erezni Greta utan. Szerintem semmi komolyat, csak ilyen vonzodas-szeruseget. Viszont a Bence csokjaval kapcsolatban rossz erzesem van, es rajottem, hogyha egy masik fiu haverommal lett volna, akkor is igy ereztem volna. Szerintetek elkepzelheto, hogy biszex vagyok? Csak mert lannyal nagyon nem tudnam elkepzelni magam, de most megis igy erzek.
Megcsókolod Petit és kiderül.
Vagy megcsókolsz engem :D
Véleményem szerint, Gréta "csak" nagyon jó barátod,
(szerelem és barátság között valójában nem is olyan nagy a különbség) és Petibe vagy szerelmes.
Itt vagyok en nevezzunk engem Lajosnak.Teged meg Csillanak.
Csilla vehetne egy par csok lecket Lajostol.
Felizgatott a csajjal a csók? Kívántad a csajt? Többet is el tudnál képzelni vele?
Ha igen minimum bi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!