Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire számít szokatlanak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít szokatlanak, ha valaki csak szintén biszex fiúval próbálná ki elsőnek? 19/F

Figyelt kérdés

2019. dec. 30. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biszexuálisoknál előfordul, melegeknél nem szempont. Talán a bizonytalanokra és kísérletezőkre jellemzőbb. Hasonló cipőben járok. Kipróbálnék pár dolgot, DE csak úgy, ha hármas és lány is van a képben.
2019. dec. 30. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, 19/F bi
2019. dec. 30. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Én heteró sráccal kipróbálnám.

30/f

2019. dec. 30. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább bivel próbálnám ki, mert tudom, hogy abból csak annyi lesz, amit mind a kettőnk akar, semmi több, semmi romantika, szerelem.
2019. dec. 30. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdő bi vagyok, de nekem nem számítana hogy kezdö vagy sem,meg hogy bi vagy meleg, csak a szimpátia a lényeg
2019. dec. 30. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem szokatlan. inkább jellemző.

tapasztalataim szerint a melegek amúgy is kerülik a bi-ket.

meg egyéjszakás védekezés nélküli b@-szásra vágynak.

2019. dec. 31. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz kipróbálás alatt? Szűz vagy teljesen, azaz még senkivel nem volt szexuális élményed? Vagy lánnyal már volt, és pasival is szeretnéd kipróbálni?

Szexben szinte semmi nem számít szokatlannak, de főképp nem új keletűnek. Több millió éve szexelnek az emberek, szerinted, mi az, amit még nem próbáltak ki, mi az a helyzet, ami újdonságnak számít? ;-)

Van egy belső késztetésed, hallgass rá és törekedj a megvalósítására! Biztos talál hozzá partnert, aki éppen erre vágyik.

Jómagam szintén biszex vágyakkal rendelkező barátnőmmel (aki később nejem lett) próbáltuk ki hármasban, négyesben azonos neművel. Később volt alkalmunk kettesben is a megismert partnerekkel. Élveztük mindannyian! Mi így valósítottuk meg vágyainkat, nekünk ez jött be.

2020. jan. 25. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pasival jobb elsőre.
2020. jan. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!