Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok ti csókolóztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csókolóztatok már úgy lánnyal hogy volt pasitok?

Figyelt kérdés
Csókolóztatok már úgy lányok egy másik csajjal esetleg szórakozóhelyen úgy hogy volt pasitok? Mondjuk részegen vagy csak úgy?
2019. dec. 30. 19:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%
Volt ilyen! Utána annyira beleszerettem a nõbe, hogy a pasit kidobtam rögtön. Utána bõgve már nem élvezkedett tovább a 'nõvel engedem, mert nem megcsalás..' témára :)
2019. dec. 31. 16:45
 22/23 anonim ***** válasza:
40%

A 12-es vagyok még mindig, a 21-es tökéletesen leírja ennek az egyik komoly problémáját, hiszen valószínűleg azzal akivel egy lány lefekszik aziránt érez valamit.

És abból könnyen szerelem lehet.

16-os, ahogy látom nagyon sértődékeny vagy és rettentően gyerekes, honnan tudod hogy ki vagyok?

Hiszen semmit se tudsz rólam, és már is véleményt alkotsz a személyemről?

Nem ítélkezem senki felett, csak leírtam a véleményem, hiszen ez miben más annál hogy tegyük fel a férjed megcsal 1 nővel?

Ugyanaz a helyzet, azért csalna meg mert szüksége van 1 másik nőre, az a különbség hogy ez a hátad mögött történne, de attól még ő is könnyedén beleszerethet valaki másba.

18-as, de annál a kérdésnél az van hogy: TITOKBAN!

És ott csak kevés válasz van.

19-es, te pedig okos vagy.

Min lepődöm meg... tudományos tény hogy kb minden nő biszex.

2019. dec. 31. 17:41
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy különbség van aközött hogy a hátad mögött tesz meg valamit a párod vagy a tudtoddal. Mert megcsalásról akkor beszélünk ha titokban történik a dolog. Ha egy párnak az is belefér hogy bármelyikük bárkivel lefeküdjön, az is teljesen rendben van, ha nekik kettejüknek ez oké, ők a kapcsolatukban ezt így beszélték meg, akkor az az ő dolguk. Nem csalják meg egymást, nekik ez belefér. A gond ott van ha a pár egyik tagja nem így gondolkodik a dolgokról.

Egyébként megeshet hogy belezúgunk a másik lányba, de valamiért a pasik nem tartják ellenfélnek a nőket.

Annák a kérdésnél az van hogy titokban, és? Az sokkal rosszabb szerintem. De az csak egy kérdés volt, bemásolhattam volna rengeteg másikat is.

2019. dec. 31. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!