Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti jöttetek már rá arra, hogy egy pasitok biszex, mielőtt bevallotta volna? Mit csináltatok ezután?
Figyelt kérdés
#pénisz #biszexualitás #orális #heteroszexualitás #műpénisz #farok #szerepcsere #felcsatolható #biszexuális
2019. dec. 23. 17:57
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Más lány is így tett?
2019. dec. 23. 18:36
3/8 anonim válasza:
Igazából én nem a pasimnál jöttem rá erre, hanem a legjobb fiúbarátomnál, de egyébként szerelmes vagyok a srácba. Igazából az érzéseim nem változtak iránta. Csak miután rájöttem, ő végül elmondta, és őszintébb lett a barátságunk.
Szóval szerintem ha a páromról lenne szó, sem változtatna semmit
4/8 anonim válasza:
Én is kidobtam.Ha belegondolok,hogy a hímvesszője egy pasi segge lukába járt beleborzongok.
5/8 anonim válasza:
Nagyon az egyik oldalát nézed.
Vannak gyönyörű fiú fenekek,nagyon jól kinéző fiúkkal.
6/8 anonim válasza:
# 4
Mert aztán a hugyos véres muffod annyival jobb 😂😂.
7/8 anonim válasza:
Elfogadtam és együtt örültünk mert én is az vagyok.
De ha nem lennék az akkor is elfogadnám.
19/l
8/8 anonim válasza:
#6😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Amugy en a baratnomnel jottem ra es elfogadtam,bar en is bi vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!